9. februar 2021
Bananpandekager

2 personer
Det skal du bruge
- 3 æg
- 1 banan
- 1 tsk stødt kardemomme
- 1spsk stødt kanel
- 1 tsk kokosolie
Sådan gør du
Mos bananen sammen med kanel og kardemomme.
Slå herefter æggene ud i blandingen, og pisk det hele sammen, til massen er ensartet.
Opvarm en pande, smelt kokosolien til at stege pandekagerne i og fordel pandekagedejen i klatter på panden.
Steg pandekagerne i et par minutter, indtil de er gyldne på undersiden. Vend dem, og giv dem et ekstra minuts tid på denne side.
Servér pandekagerne med topping som hakket chokolade, nødder, frø, skyr, flødeskum, creme fraiche, bær eller andet frugt
Tip: Pandekagerne smager også dejligt afkølede og kan fint bruges som morgenmad, så lav eventuelt ekstra portion.
Opbevares tildækket på køl efter afkøling.