Levering: 1-2 HVERDAGE|
Danmark: Fri fragt ved køb over DKK 299,-
|
Sverige: Fri fragt ved køb over DKK 499,-
31. marts 2021

Brændenældepesto

af: Marianne Honoré Mad

Det skal du bruge

  • 1 fed hvidløg
  • 3-4 store håndfulde friske brændenældeskud - ca. 75 g
  • 1 spsk parmesan - evt. vegansk parmesan
  • Saften af ½-1 citron (efter smag og behag)
  • 2 dl olivenolie
  • En lille håndfuld valnødder og/eller 1 spsk ristede pinjekerner
  • Salt
  • Peber

Sådan gør du

Skyl de friske brændenælder og hæld kogende vand over. Lad dem trække i vandet i ca. 5 minutter.

Hæld vandet fra brændenælderne og blend dem med olie, hvidløg, citronsaft, nødder, kerner og parmesanost. Smag til med salt og peber.

Hæld på glas med låg og opbevar i køleskab.

Det er op til dig selv, hvor fin en konsistens din pesto skal have. Har du ikke en blender, kan du bruge en morter.