4. december 2020
Sukkerfri brunkager

Det skal du bruge
- 150 g dadler
- 100 g mandler - blendes til fint mandelmel
- 40 g grofthakkede mandler
- 4 spsk SteviaSød
- 1 tsk stødt nellike
- 1 tsk allehånde
- 1 tsk kanel
- 1 tsk ingefær
- 40 g grofthakket syltet citronskal
- 175 g smør
- 1 tsk bagepulver
- Fintrevet skal fra ½ økologisk citron
- 250 g mel
Sådan gør du
Blend dadler og mandler helt fint.
Smelt smørret.
Bland alle de øvrige ingredienser, inden du rører dem sammen med de blendede og smeltede ingredienser.
Dejen rulles til en pølse og stilles på køl. Når den bløde dej er blevet kold og fast, tager du den ud af køleskabet.
Skær dejen i tynde skiver og læg dem på en bageplade. Bages ved 180 grader i 8-10 minutter.
Vær opmærksom på, at sukkerfri småkager ikke bliver lige så sprøde som småkage med tilsat sukker. Smagen er dog stadig helt forrygende!