Levering: 1-2 HVERDAGE|
Danmark: Fri fragt ved køb over DKK 299,-
|
Sverige: Fri fragt ved køb over DKK 499,-
3. maj 2024

Tag en pause

af: Trine Kastbjerg Produktinformation Gode råd

Hverdagen kan være fyldt med mange gøremål og planer, men indimellem kan det være en god idé at komme ned i gear ved at tage en pause. Man kan koble fra på mange måde.

For nogle giver det mest at gå en tur i skoven, ved vandet eller et andet sted. For andre er det rart at sætte sig til rette et roligt sted. Der er også nogle, der holde bedst pause, når det er med meditation, yoga eller lignende - enten hjemme eller med en instruktør.

Uanset hvordan du bedst finder ro, kan nogle af vores produkter være et supplement til afslapningen. Vi giver herunder bud på, hvordan du kan bruge nogle af dem til en afslapningssituation.

Aromaterapi og duftolier

Æteriske olier er det samme som essentielle olier, og de kan bruges til fx aromaterapi eller som duftolie. Det er koncentrerede og aromatiske ekstrakter fra blandt andet blomster, blade, bark, frugter og rødder - altså fra naturens skatkammer.

Når du bruger olie til aromaterapi, kan du anvende en aromadiffuser eller en duftlampe, som også kendes som aromalampe. Her vil duften spredes langsomt og behageligt i rummet. Der findes mange forskellige diffusere og lamper, så vi anbefaler, du finder en, der passer til dig. Husk at følge brugsvejledningen.

Anvend aldrig æterisk olie ufortyndet. På de enkelte æteriske olier kan du læse, hvordan de kan bruges.

Blandt vores æteriske olier finder du blandt andet

> Se alle vores æteriske olier her

Slap af med en kop te

I vores sortiment finder du både teer og urteteer. Den helt store forskel er, om der er teblade eller urter, der er fundamentet i teerne, mens fællesnævneren er, at det næsten er umuligt ikke at tage en pause, når du nyder en kop te.

Forestil dig, at du hælder kogende vand over et fyldt tefilter i din yndlingskop. Mens teen trækker, kan du gøre din favoritsiddeplads klar til at sætte dig til rette. Når teen har trukket efter anvisningen, er det tid til en synke ned i stolen, puderne eller hvor du nu lige ønsker at sidde.

Du kan kombinere din stund med en god bog, krydsogtværs, tegnegrej, strikketøj eller lignende - eller blot sidde og nyde roen og din te. Måske kan du finde de forskellige smagsnoter frem, mens du drikker teen.

Teen kan også nydes, mens aromadiffuseren spreder duft i rummet, som beskrevet ovenfor.

3 teer til en afslappende stund

Som du måske ved, har vi et bredt sortiment af teer, og alle kan - som skrevet ovenfor - fungere i en pause. Alligevel vil vi fremhæve tre af vores teer, som vi selv ynder at nyde af og til.

Stress-A Complex te

Er du på udkig efter en velsmagende urtete, er Stress-A Complex te et godt bud. Smag og duft er præget af lemongræs, der er i fin harmoni med hjertensfryd, baldrian, kamille og passionsblomst.

Yoga Chai te

Vores Yoga Chai te er en velsmagende indisk urte- og krydderiblanding, som består af kanelbark, ingefær, kryddernellikeblomst, kardemommefrø og sort peber. Modsat de fleste teer, som du hælder kogende vand over, skal Yoga Chai te tilberedes ved at lade blandingen simre i vand, plantedrik eller mælk i et tefilter. Lad gerne simre i ca. 20 minutter.

Himmelsk te

Himmelsk te er en velsmagende urtete med padderokke, hjertensfryd, lakridsrod og pebermynte. Du kan opleve forskellige smagsnoter, alt efter hvor længe du lader teen trække.

Relaterede varer