Levering: 1-2 HVERDAGE|
Danmark: Fri fragt ved køb over DKK 299,-
|
Sverige: Fri fragt ved køb over DKK 499,-
17. december 2020

Hindbærkompot

af: Marianne Honoré Desserter

6 personer

  • 400 g hindbær (evt. frosne)
  • ½-1 vaniljestang
  • 1 dl vand (mindre, hvis du bruger frosne bær)
  • Evt. sukker (sødestof)

Ønsker du den kendte sødme fra den klassiske kirsebærsauce, kan du søde din kompot med rørsukker eller andet sødestof som honning, Birkesød eller SteviaSød (husk at SteviaSød er 5 gange sødere end sukker)

Sådan gør du

  • Flæk vaniljestangen
  • Kog alle ingredienser op til det har den ønskede konsistens
  • Lad det køle af og hæld i lufttæt beholder

Servér hindbærkompotten som tilbehør til julens klassiske risalamande eller alternativet, chia a la mande

Relaterede varer