Levering: 1-2 HVERDAGE|
Danmark: Fri fragt ved køb over DKK 299,-
|
Sverige: Fri fragt ved køb over DKK 499,-
9. august 2019

Jaws-boller (ca. 18 stk.)

af: Annette Rathcke Bagværk

Det skal du bruge

  • 50 g økologisk gær
  • 5 dl håndvarmt vand
  • 2 tsk økologisk salt
  • 1 tsk økologisk rørsukker
  • 2 dl økologisk jomfru olivenolie
  • 250 g Jaws grød/brød kornblanding
  • 250 g økologiske hasselnødder
  • 500 g økologisk hvedemel

Sådan gør du

Rør gæren ud i det håndvarme vand. Tilsæt salt og sukker. Herefter tilsættes olivenolie og Jaws-blanding, og det hele røres godt sammen.

Hasselnødderne hakkes i passende stykker og tilsættes blandingen.

Tilsæt så meget hvedemel, dejen kan tage. Der er måske ikke brug for det hele. Dejen skal ende med at være glat og blank i overfladen.

Lad dejen hæve et lunt sted i 45 minutter.

Form dejen til boller og lad dem efterhæve i et kvarter.

Inden bagning pensles bollerne med vand, mælk eller sammenpisket æg.

Bages i en forvarmet ovn ved 200 grader i 15-18 minutter.

Relaterede varer