Levering: 1-2 HVERDAGE|
Danmark: Fri fragt ved køb over DKK 299,-
|
Sverige: Fri fragt ved køb over DKK 499,-
30. november 2020

Lakridsmandler - 3 forskellige

af: Marianne Honoré

Den nemme

Ryst det hele sammen i en pose. Kom det i en sigte og drys det overskydende pulver af. Servér eller tag dem med på farten.

Den sprøde

 

  • Opvarm ovnen til 150 grader varmluft
  • Hæld vand, salt og lakridspulver på en pande og lad det koge op, imens du pisker lakridsklumperne væk
  • Tilsæt mandlerne hertil og rør rundt, indtil vandet er fordampet.
  • Fordel nu mandlerne på en bageplade beklædt med bagepapir og tør dem i ovnen i ca. 20 minutter. Rør gerne i dem undervejs.
  • Tag ud, lad afkøle og drys evt. lidt ekstra lakridspulver på før servering. Opbevar i en lufttæt beholder.

Den lækre

* Fås også økologisk

Rist mandlerne på en tør pande i 2-3 minutter, inden du tilsætter lakridspulveret. Vend mandlerne godt, så pulveret bliver godt fordelt. Tilsæt olien og rør igen godt rundt. Lad mandlerne afkøle på bagepapir.

Relaterede varer