Kakao 200 g Øko
- Økologisk kakaopulver
- 21 g fedt pr. 100 g
- Udover drikke kan pulveret fx bruges i bagværk
Anvendelse:. Kakao kan bruges til en lækker hjemmelavet kop kold eller varm kakao, og som smagsstof i kager og madvarer. Opskrift på varm kakao: 1 tsk. økologisk kakaopulver og 2 tsk. rørsukker blandes med 4 tsk. koldt vand eller mælk. Derefter fyldes koppen med kogende vand eller mælk.
Det er svært at slå noget så hyggeligt som en kop varm kakao på en kølig dag. Derfor kan du med dette lækre, økologiske kakaopulver nemt servere varm kakao for hele familien.
1 tsk. økologisk kakaopulver og 2 tsk. rørsukker blandes med 4 tsk. koldt vand eller mælk. Derefter fyldes koppen med kogende vand eller mælk. Rør rundt og servér evt. med flødeskum eller skumfiduser på toppen.Pulveret kan også bruges til kolde drikke samt som smagsstof i kager og madvarer.
Vores økologiske kakaopulver er usødet.
Opbevares tørt og ikke for varmt.
Prøv også vores rå daddelkugler eller NDtella, hvor kakaopulver indgår i begge opskrifter.
Økologisk kakaopulver, surhedsregulerende middel (kaliumcarbonat).
Næringsindhold | pr. 100 g |
Energi |
1.725 kJ 415 kcal |
Fedt - heraf mættede fedtsyrer |
21 g 13 g |
Kulhydrat - heraf sukkerarter |
22 g 0,7 g |
Kostfiber | 24 g |
Protein | 23 g |
Salt | 0,05 g |