Agar Agar pulver 50 g
Vegetarisk gelatineerstatning fremstillet af udtræk fra alger.
- Kan anvendes i stedet for husblas
- Naturlig algeekstrakt
- Udvindes af tang
Anvendelse:. Bruges som gelerings- og fortykningsmiddel i fødevarer. 1 tsk. (2,5 g) rækker til ca. 750 ml væske. Koges i 2 min. under omrøring. Massen bliver fast ved afkøling. Prøv dig altid frem. Opbevares ved stuetemperatur, tørt og ikke i direkte sollys.
Agar Agar pulver er vegetarisk gelatineerstatning, der er fremstillet af udtræk fra alger. Agar Agar er tilsætningsstoffet E406 og kan anvendes i stedet for husblas, der er animalsk.
Agar Agar er mere end blot en erstatning for animalsk gelatine. Det er en meget effektiv, naturlig algeekstrakt. E406 er et naturligt forekommende fortykningsmiddel og stabilisator, der udvindes af tang.
Agar Agar, E406
Næringsdeklaration |
pr. 100 g |
Energi |
774 kJ 193 kcal |
Fedt - heraf mættede fedtsyrer |
< 0,5 g 0 g |
Kulhydrat - heraf sukkerarter |
3 g 0 g |
Kostfibre |
88 g |
Protein |
< 0,5 g |
Salt |
0,10 g |