Levering: 1-2 HVERDAGE|
Danmark: Fri fragt ved køb over DKK 299,-
|
Sverige: Fri fragt ved køb over DKK 499,-
11. maj 2022

Produkter til din indre skønhed

af: Sarah Wedsted Produktinformation Kroppen

Hos os kan du blandt andet finde produkter til din indre skønhed. Vi mener nemlig, at hudpleje ikke kun kommer udefra, men også indefra. Du kan her læse mere om, hvilke produkter serien indeholder.

Collagen-Boost i tre varianter

Collagen-Boost er pulver med naturlig hindbær- eller appelsinsmag til din hud. Kollagen er et protein, vi danner i kroppen, og er den primære bestanddel af bindevævet. Produktet indeholder desuden hyaluronsyre og C-vitamin, som bidrager til normal dannelse af kollagen, der har betydning for normal fungerende hud.

Collagen-Boost findes også i en vegansk udgave; Collagen-Boost Vegan . Modsat andre kollagenprodukter indeholder produktet – som navnet antyder – ikke animalske produkter. Derimod indeholder det vegetabilske proteinkilder til kollagen og hud samt C-vitamin og biotin, der bidrager til at vedligeholde normal hud og hår.

Clear Skin

Clear Skin er en klassisk urteblanding i vegetabilske kapsler til din hud. Blandingen indeholder stedmoderblomst, burrerod, sarsaparillerod og blomsterkarse.

Stedmoderblomst medvirker til at vedligeholde en normal hud indefra og hjælper i tilfælde af tør hud.

Sunprep

Når vi går de varme måneder i møde, er Sunprep god at kende. Produktet er fantastisk til sommer og sol, og blandingen består af betacaroten og granatæble med ellaginsyre i vegetabilske kapsler.

Betacaroten fungerer som et pro-A-vitamin, hvor kroppen selv omdanner den mængde A-vitamin, der er behov for. A-vitamin bidrager blandt andet til at vedligeholde en normal hud.

 

Vi har allerede nye idéer på tegnebrættet, så følg med fremover for spændende nyheder.